Zoek & Boek:

Bootverhuur

Stap in een een (elektro)sloep en vaar het Heegermeer op. Kies een zeilboot uit en zeil door naar de Fluessen en de Morra! Of, hip en sportief, SUP de Friese meren op!

Informeer en reserveer! Uw keuze ligt klaar wanneer u arriveert. Van Polyvalk tot kajuitsloep, van supersnelle dagzeiler tot supboard en van motorkruiser tot elektroboot.

NIEUW! ELEKTROSLOEPEN

De FS e-tender 585 is een nieuw ontwerp van Jan Visser Yachtdesign en speciaal ontworpen en gebouwt voor elektisch varen. Carbon en Teak zijn de veelzeggende namen. De sloepen zijn bijna 6 meter lang en 2.2 meter breed en voorzien van comfortabele rondzit banken. Door de geringe diepgang (0.65 meter) en de lage doorvaarthoogte (0.95 meter) vaar je overal zo naartoe. Fluisterstil het Heegermeer bevaren, heerlijk toeren rond Heeg. Het kan allemaal met deze spiksplinternieuwe sloepen. Onze gasten krijgen 10% korting op de huur van de elektrosloepen.

En, om het helemaal energiezuinig te houden: de sloepen worden van energie voorzien door 28 zonnepanelen die onlangs op ons pand zijn aangebracht!

Klik hier voor prijzen en beschikbaarheid.

NIEUW! SUPBOARDS

SUPPEN, of te wel Stand Up Paddling (SUP) is je staand voortbewegen op het water met  een board en een peddel. SUP is een laagdrempelige en veelzijdige sport. Van jong tot oud, nagenoeg iedereen kan suppen.

De laagdrempeligheid en veelzijdigheid van Stand Up Paddling zorgen ervoor dat deze sport in korte tijd explosief gegroeid is. Met SUP kan je staand op een supboard en met een peddel in de hand de Friese Meren op een relaxte manier vanaf het water ontdekken.

Informeer vrijblijvend naar de les en huur-mogelijkheden! Klik hier voor prijzen en beschikbaarheid.