terug naar overzicht
vanaf €  895 per week direct boeken
  • Dit sfeervolle familiehuis is geschikt voor 6 personen. Het heeft 2 slaapkamers in het voorhuis met 2-persoonsbedden. In het achterhuis bevind zich nog een slaapkamer met een 2-persoonsbed
  • In het voorhuis bevind zich een grote badkamer met douche, bad en toilet. In het achterhuis is aangrenzend aan de slaapkamer een badkamer met douche en toilet.
  • Het huis is uniek, sfeervol en heel zonnig. Het terras aan het water heeft de avondzon tot en met zonsondergang. Uitzocht op de oude dorpskern en de historische palingaak. Er zijn verschillende knusse hoekjes en zitjes.
  • Er is een elektrische sloep voor 6 personen te huur alsook een gezellige reddingssloep om met de familie dagtochten te maken. Er zijn 2 elektrische fietsen aanwezig, die ook gehuurd kunnen worden. Honden zijn toegestaan.
vanaf €  895 per week direct boeken

Dit sfeervolle huis ligt aan het water middenin de dorpskern van het pittoreske Friese dorpje Heeg. Een voorhuis met 2 slaapkamers, 1 badkamer, een woonkamer en een woonkeuken. En een achterhuisje met een slaap/woonkamer en een aparte badkamer.  Er is een groot terras aan het water en een groot (deels overdekt) terras op de binnenplaats. Ook hebben wij een elektrisch sloepje te huur waarmee je o.a. de nieuwe elektrische vaarroute Heeg-Oudega-Gaastmeer kunt varen.

Boeken en beschikbaarheid

1.Selecteer een aankomst- en vertrekdag
2.Prijsopgave

Aankomstdatum: -

Check-in: -

Vertrekdatum: -

Check-uit: -

  • Huurprijs € -

Totaal: € -

Opties en boeken