terug naar overzicht

Regenboog-kamer 7

vanaf €  79,75 per dag direct boeken
  • 1 x 2-persoonsbed, 2 x 1-persoonsbed
  • Douche & toilet
  • Wifi en TV met ChromeCast op de kamer
  • 1 overnachting: Toeslag € 5 p.p.. Kamerprijs is voor twee personen. Extra personen toevoegen bij optie's. Op zaterdag alleen telefonisch last minute te boeken
vanaf €  79,75 per dag direct boeken

De Regenboog-kamers zijn onze ruimste kamers en liggen op de tweede verdieping van AanHetWater. Geschikt voor gezinnen maar ook voor mensen die iets meer ruimte op prijs stellen. Eigen sanitair, wifi, tv en een zitje.

Ontbijten doe je bij AanHetWater aan het water. Ons ontbijtbuffet vind je in onze sfeervolle gastenruimte op de begane grond. Uiteraard mag je deze ruimte ook  de rest van de dag gebruiken. Bijvoorbeeld om een drankje te drinken en om de andere gasten ontmoeten.

Bij mooi weer gebruik je onze tuin aan het water. De sloepen, valken en andere schepen leggen aan voor de deur, aan onze eigen steiger. Daar ligt ook jouw gereserveerde schip klaar. Bij AanHetWater beleef je Friesland aan het water.

Onze B&B-kamers zijn genoemd naar authentieke zeilboten die je nog steeds tegenkomt op de Friese Meren. De Regenboog (ontworpen in 1917 door G. de Vries Lentsch jr.) wordt ook wel de koningin van de Friese meren genoemd. Een majestueus, indrukwekkend schip, bekend geworden omdat ons koningspaar een oranje exemplaar als huwelijksgeschenk heeft ontvangen.

Boeken en beschikbaarheid