terug naar overzicht

Vrijheid-kamer 2

vanaf €  59,75 per dag direct boeken
  • 2 1-persoonsbedden
  • Douche en toilet direct tegenover de kamer, in de hal.
  • Wifi en TV op de kamer.
  • 1 overnachting: Toeslag € 5 p.p. Op zaterdag alleen telefonisch last minute te boeken
vanaf €  59,75 per dag direct boeken

De Vrijheidkamers zijn fijne, naast-elkaar gelegen, kamers op de begane grond met wifi, tv en zitje. Fris en comfortabel en prima (bijvoorbeeld voor een gezin) gecombineerd te boeken. Douche & toilet zijn gesitueerd direct tegenover de kamerdeuren.

Ontbijten doe je bij AanHetWater aan het water. Ons ontbijtbuffet vind je in onze sfeervolle gastenruimte op de begane grond. Uiteraard mag je deze ruimte ook  de rest van de dag gebruiken. Bijvoorbeeld om een drankje te drinken en om de andere gasten ontmoeten.

Bij mooi weer gebruik je onze tuin aan het water. De sloepen, valken en andere schepen leggen aan voor de deur, aan onze eigen steiger. Daar ligt ook jouw gereserveerde schip klaar. Bij AanHetWater beleef je Friesland aan het water.

Onze B&B-kamers zijn genoemd naar authentieke zeilboten die je nog steeds tegenkomt op de Friese Meren. De Vrijheid (ontworpen in 1946 door Willem de Vries Lentsch) is een sierlijke kielzeilboot met een kenmerkende scherpe steven en 12 m² zeiloppervlak (gaffeltuig met spinnaker).

 

Boeken en beschikbaarheid