Zoek & Boek:

Bootverhuur

Stap in een sloep en vaar het Heegermeer op. Kies een zeilboot uit en zeil door naar de Fluessen en de Morra! Of, hip en sportief, SUP de Friese meren op!

Informeer en reserveer! Uw keuze ligt klaar wanneer u arriveert. Van polyvalk tot kajuitsloep, van supersnelle dagzeiler tot supboard en van motorkruiser tot elektroboot.

STIL 6.60 ELEKTROSLOEP

Heerlijk varen over de Friese wateren met de fluisterstille Stil. De sloepwordt aangedreven door een elektromotor en met het ingebouwde accupakket kunt u de hele dag varen zonder te laden. De sloep is voorzien van een helmhout en biedt plaats aan acht personen. Door het ingebouwde trapje is het in en uit de boot stappen extra gemakkelijk.

De sloep wordt verhuurd in combinatie met een kamer in onze B&B of een bungalow op het waterpark. Voor meer informatie of boekingen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.    

SUPBOARDS

SUPPEN, of te wel Stand Up Paddling (SUP) is je staand voortbewegen op het water met  een board en een peddel. SUP is een laagdrempelige en veelzijdige sport. Van jong tot oud, nagenoeg iedereen kan suppen.

De laagdrempeligheid en veelzijdigheid van Stand Up Paddling zorgen ervoor dat deze sport in korte tijd explosief gegroeid is. Met SUP kan je staand op een supboard en met een peddel in de hand de Friese Meren op een relaxte manier vanaf het water ontdekken.

Indien u meer informatie wenst over lessen of huurmogelijkheden, neem dan contact met ons op.