Zoek & Boek:

Bootverhuur

Stap in een sloep en vaar het Heegermeer op. Kies een zeilboot uit en zeil door naar de Fluessen en de Morra! Of, hip en sportief, SUP de Friese meren op!

Informeer en reserveer! Uw keuze ligt klaar wanneer u arriveert. Van polyvalk tot kajuitsloep, van supersnelle dagzeiler tot supboard en van motorkruiser tot elektroboot.

NIEUW! ROBUUSTE ALURE SLOEPEN BIJ ONS TE HUUR

Deze aluminium sloep is uitgerust met een 20PK 4-takt buitenboordmotor. Besturing door middel van een stuurwiel. Deze robuuste sloep is voorzien van een kussenpakket en aansluiting voor koelbox en USB. Uitermate geschikt voor een dagtocht op de Friese Meren. Deze sloepen worden verhuurd in combinatie met een kamer in onze B&B of een bungalow op het waterpark.

Voor meer informatie of boekingen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.    

                    

 

 

SUPBOARDS

SUPPEN, of te wel Stand Up Paddling (SUP) is je staand voortbewegen op het water met  een board en een peddel. SUP is een laagdrempelige en veelzijdige sport. Van jong tot oud, nagenoeg iedereen kan suppen.

De laagdrempeligheid en veelzijdigheid van Stand Up Paddling zorgen ervoor dat deze sport in korte tijd explosief gegroeid is. Met SUP kan je staand op een supboard en met een peddel in de hand de Friese Meren op een relaxte manier vanaf het water ontdekken.

Indien u meer informatie wenst over lessen of huurmogelijkheden, neem dan contact met ons op.