Zoek & Boek:

Groepsaccommodatie

Zoekt u een groepsaccommodatie in Heeg? Ook daarvoor leent B&B Aan het Water zich uitstekend. Een ideale uitvalsbasis om met uw familie, vriendengroep, collega's of een ander gezelschap te vertoeven. 

De B&B is gelegen aan open vaarwater, op enkele minuten varen van het Heegermeer. Het is de perfecte locatie voor tal van watersportmogelijkheden. In het dorp Heeg vindt u diverse horeca en in de zomer is er een uitgebreid zomerprogramma dat barst van leuke activiteiten. Aan het Heegermeer is tevens een recreatiestrand met een grote waterglijbaan gelegen. Een leuk dagje shoppen kunt u bijvoorbeeld doen in de stad Sneek, slechts op 10 kilometer afstand van Heeg. 

Groepen tot 20 personen

Groepen van 14 tot 20 personen kunnen, op basis van beschikbaarheid, de B&B in zijn geheel als groepsaccommodatie huren. Er zijn zes tweepersoonskamers en twee vierpersoonskamers. De gemeenschapruimte biedt voldoende zitplaats en buiten is een ruim terras. Alle faciliteiten zijn aanwezig, waaronder een keuken waar u zelf kunt koken. Besteedt u de catering liever uit? Ook dat kan Aan het Water voor u verzorgen.

Groepsprogramma's

Wilt u een aantal activiteiten organiseren? Daar kan Aan het Water u ook in ondersteunen en desgewenst een passend 'Aan het Water-programma' verzorgen. Wij kennen de mogelijkheden en regelen het tot in de puntjes.

Neem vrijblijvend contact op om meer te horen over de 

mogelijkheden!