vanaf €  99 per dag direct boeken
  • De 2 FS e-tenders 585 zijn stoere elektrosloepen en geschikt voor 6-8 personen. Door het zwemplatform met zwemtrap, de ruime rondzit en een 12V/USB aansluiting voor bijvoorbeeld een koelbox of telefoon. De ideale boot voor een heerlijke dag op het water!
  • De FS e-tender 585 is er in 2 uitvoeringen: ‘Teak’, voorzien van teakhouten accenten en lichtbruin getinte kussens en donker bruine buiskap. ‘Carbon’ met carbon accenten en grijs getinte kussens en antraciet buiskap.
  • Beide voorzien van: Buiskap, stuurwiel, kussens , vaarinventaris met waterkaart, zwemtrap, navigatie verlichting, Delta anker, Zware rubber stootlijst, 12V/USB aansluiting, zwemvesten (indien gewenst), dekzeil (bij meerdaagse verhuur) en laadsnoer.
  • Het accupakket heeft ruim voldoende capaciteit om 6 tot 8 uur te varen met een snelheid van 7 km/uur. Ook kunnen wij voor een heerlijk lunch- of borrelpakket zorgen. In de winter bieden wij een winterpakket aan, met Gluhwein en warme chocolademelk.
vanaf €  99 per dag direct boeken

De FS e-tender 585 is een nieuw ontwerp van Jan Visser Yachtdesign en speciaal ontworpen en gebouwt voor elektisch varen. Carbon en Teak zijn de veelzeggende namen. De sloepen zijn bijna 6 meter lang en 2.2 meter breed en voorzien van comfortabele rondzit banken. Door de geringe diepgang (0.65 meter) en de lage doorvaarthoogte (0.95 meter) vaar je overal zo naartoe. 

Boeken en beschikbaarheid