B&B en vakantiehuizen in Heeg

Zoek & Boek:

Bed & breakfast en vakantiehuizen Aan het Water in Heeg

Welkom bij bed & breakfast en vakantiehuizen Aan het Water in Heeg. De B&B is ideale plek waar de rustzoeker, de fietser, de visser, de watersporter, de cultuursnuiver of de actieve reiziger kan overnachten. 

De B&B is gelegen naast het Heegermeer, maar met het centrum van Heeg op loopafstand en dat maakt het dé plek voor iedereen. De vakantiehuizen van Aan het Water zijn eveneens gelegen aan open vaarwater, nabij het Heegermeer.

B&B Aan het Water beschikt over acht kamers: zes tweepersoonskamers en twee familiekamers. Op de begane grond is een gemeenschappelijke ruimte waar u kunt ontspannen. Buiten is een ruim terras omringd door een bloemrijke tuin, waar u lekker kunt genieten. Daarnaast biedt Aan het Water de mogelijkheid tot het huren van een elektrosloep, SUP-board of surfplank, die bij de accommodatie afgemeerd kan worden. Op zoek naar een vakantiehuis? Aan het Water verhuurt ook 15 luxe vakantiehuizen op de Gouden Boayum in Heeg.

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Heeg? Ook dat kan bij Aan het Water, de B&B kan in zijn geheel afgehuurd worden als groepsaccommodatie tot en met 20 personen.

Lekker weg in Friesland

Watersportdorp Heeg is centraal gelegen in het Friese merengebied aan het Heegermeer. Diverse vaarwegen verbindt Heeg aan dorpen als onder meer Oudega, Gaastmeer, Woudsend, Koudum en Elahuizen en steden als IJlst, Sneek, Workum en Stavoren. B&B Aan het Water ligt direct aan een van die vaarwegen en op enkele minuten varen afstand van het Heegermeer.

Het centrum van Heeg herbergt diverse winkels, cafés en restaurants en in de zomer is er een uitgebreid zomerprogramma met activiteiten voor jong en oud. Aan de zuidwestzijde van het dorp vindt u een recreatiestrand aan het Heegermeer. Heeg ligt op zo’n 10 kilometer afstand van Sneek, en zo’n 20 kilometer van de bosrijke omgeving en IJsselmeerkust bij Oudemirdum/Rijs.

Wie zijn wij?

Uw gastheer en gastvrouw, Chris en Marian, heten u van harte welkom in Heeg. In januari 2016 werden zij eigenaar van B&B en vakantiehuizen Aan het Water. Beiden groeiden op in de omgeving van Heeg. Na een lange periode in buiten het Friese merengebied te hebben gewoond werd het gemis te groot en besloten ze terug te verhuizen. De liefde voor de omgeving, voor de watersport en het werken in de toeristische sector vielen allemaal perfect samen op deze plek.

    Wanneer mogen we jou verwelkomen?

    Chris & Marian

CORONA-MAATREGELEN!

Om te zorgen dat onze gasten zich aan de maatregelen rondom het coronavirus kunnen houden, worden maximaal vijf van de acht kamers in de B&B verhuurd. Dat betekent dat op iedere verdieping één kamer wordt afgesloten, wat drukte in de gang voorkomt. Daardoor zijn er maximaal 10 tot 14 gasten in de B&B aanwezig.

De helft van de tafels zijn uit de eetzaal verwijderd, daar is nu voldoende ruimte om goed afstand van elkaar te kunnen bewaren en ook de tuin biedt voldoende ruimte.