Bungalow Friesland

Wil je op vakantie in een omgeving waar prachtige natuurgebieden zich afwisselen met gezellige dorpen en steden? Een heerlijke vakantie waarin je je volledig kunt ontspannen is pas compleet als je je aan het water begeeft. En bij Aan het Water is dat het geval. Voor het huren van een bungalow in Friesland ben je bij ons in Heeg van harte welkom.

Ontdek onze compleet verzorgde arrangementen die je vakantie tot een zorgeloze tijd maken. Kun jij je tijdens je vakantie richten op wat je wilt gaan doen op het water.

Onze arrangementen

Comfortabel en zorgeloos op vakantie gaan begint bij Aan het Water. We hebben een ruim aanbod aan arrangementen waar je met je gezin of met een grote groep een onvergetelijke tijd doorbrengt.

·De Bed & Breakfast

Ben je met z’n tweeën of wil je je gezin van vier meenemen op een vakantie naar Friesland? Dan zijn onze B&B-kamers een erg goede optie. We richten onze kamers stijlvol en comfortabel in zodat je helemaal tot rust komt. ’s Ochtends neem je plaats aan ons ontbijtbuffet waar je je oplaadt voor een heerlijke vakantiedag op het water.

·Vakantiehuizen

Wil je een bungalow in Friesland huren, maak dan van de gelegenheid gebruik om in een van onze vakantiehuizen te vertoeven. Met plek voor maximaal acht personen maak je hier geweldige herinneringen en tegelijk is er voldoende ruimte je even terug te trekken.

·Onze groepsaccommodatie

Als de bungalow in Friesland net te klein is voor jullie groepssamenstelling van maximaal 20 personen, dan kunnen jullie uitstekend terecht in onze groepsaccommodatie. Je zit met de hele groep direct aan het water, dus de dagelijks groepsduik iedere ochtend wordt al gauw een gewoonte. Om maar te zwijgen over de rest van het ontspannen en gezellige programma op het water.

Een bungalow in Friesland aan het water

Zoek je een locatie in Friesland voor een heerlijke vakantie, dan biedt een plekje aan het water uitkomst. Daar vind je stilte, een prachtig uitzicht en ultieme ontspanning. Vanuit onze arrangementen ben je in een paar stappen bij het water waar een verfrissende duik of een gezellige boottocht begint.

Ook op het water zorgen wij ervoor dat je je volledig kunt ontspannen. Maak gebruik van onze bootverhuur en stap in de Stil 6.60, onze sloep die vaart op elektriciteit. Of huur onze SUP boarden waarmee je op een speelse manier de omgeving vanaf het water verkent.

Bungalow Friesland boeken?

Een bungalow in Friesland huren? Kom naar Aan Het Water

Als je wilt ontspannen en tegelijk wilt genieten van een actieve vaarvakantie, kom dan naar Aan het Water. Bekijk onze faciliteiten wanneer je een bungalow in Friesland wilt huren en ontdek hoe comfort en ontspanning hier de boventoon voeren. Neem vrijblijvend contact op wanneer je vragen hebt over de mogelijkheden voor het huren van een vakantiehuis en boek nu. We helpen je graag in het beleven van de optimale vakantie aan het water.