Bungalow in Friesland
Bungalow in Friesland
Ruime keus uit 4-6-8 persoons bungalows
Comfortabel Familiehuis
In het centrum van het Friese Merengebied
Boekbaar met boot, sloep of sup

Bungalow Friesland

Prachtige bungalows aan het water in Friesland

Wil je op vakantie in een omgeving waar prachtige natuurgebieden zich afwisselen met gezellige dorpen en steden? Een heerlijke vakantie waarin je je volledig kunt ontspannen is pas compleet als je je aan het water begeeft. En bij Aan het Water is dat het geval. Voor het huren van een bungalow in Friesland ben je bij ons in Heeg van harte welkom.

Ontdek onze compleet verzorgde arrangementen die je vakantie tot een zorgeloze tijd maken. Kun jij je tijdens je vakantie richten op wat je wilt gaan doen op het water.

Bungalow Friesland

Voordelen van onze bungalows

  • Privacy: een bungalow biedt je de privacy die je nodig hebt tijdens je vakantie. Hierdoor kun je helemaal ontspannen en kom je helemaal tot rust.
  • Ruimte: in vergelijking met een hotelkamer is een bungalow veel ruimer. Hierdoor heb je voldoende ruimte om met het hele gezin of een groep vrienden te verblijven.
  • Gemak: in een bungalow heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik, zoals een keuken, woonkamer en badkamer. Hierdoor hoef je niet steeds afhankelijk te zijn van een hotel of restaurant.

 

Onze arrangementen

Comfortabel en zorgeloos op vakantie gaan begint bij Aan het Water. We hebben een ruim aanbod aan arrangementen waar je met je gezin of met een grote groep een onvergetelijke tijd doorbrengt.

De Bed & Breakfast

Ben je met z’n tweeën of wil je je gezin van vier meenemen op een vakantie naar Friesland? Dan zijn onze B&B-kamers een erg goede optie. We richten onze kamers stijlvol en comfortabel in zodat je helemaal tot rust komt. ’s Ochtends neem je plaats aan ons ontbijtbuffet waar je je oplaadt voor een heerlijke vakantiedag op het water.

Vakantiehuizen

Wil je een bungalow in Friesland huren, maak dan van de gelegenheid gebruik om in een van vakantiehuis in Heeg te vertoeven. Met plek voor maximaal acht personen maak je hier geweldige herinneringen en tegelijk is er voldoende ruimte je even terug te trekken.

Groepsaccommodatie

Als de bungalow in Friesland net te klein is voor jullie groepssamenstelling van maximaal 20 personen, dan kunnen jullie uitstekend terecht in onze groepsaccommodatie. Je zit met de hele groep direct aan het water, dus de dagelijks groepsduik iedere ochtend wordt al gauw een gewoonte. Om maar te zwijgen over de rest van het ontspannen en gezellige programma op het water.

Bungalow Friesland boeken?

Een bungalow in Friesland, aan het water

Zoek je een locatie in Friesland voor een heerlijke vakantie, dan biedt een plekje aan het water uitkomst. Daar vind je stilte, een prachtig uitzicht en ultieme ontspanning. Vanuit onze arrangementen ben je in een paar stappen bij het water waar een verfrissende duik of een gezellige boottocht begint.

Ook op het water zorgen wij ervoor dat je je volledig kunt ontspannen. Maak gebruik van onze bootverhuur en stap in de Stil 6.60, onze sloep die vaart op elektriciteit. Of huur onze SUP boarden waarmee je op een speelse manier de omgeving vanaf het water verkent.

Huur een bungalow in Friesland en ga aan de wandel

Wandelroute 1: Rondje Heeg

De eerste wandelroute die we willen aanbevelen is een rondje om het dorp Heeg zelf. Dit is een gemakkelijke wandeling van ongeveer 3 kilometer, die je langs de mooiste plekjes van het dorp leidt. Het is een leuke manier om het dorp te verkennen en te ontdekken hoe de lokale bevolking leeft en werkt. Je loopt langs de oude stadsmuur, de historische haven en het dorpscentrum, waar je kunt genieten van de typische Friese architectuur en cultuur.

Wandelroute 2: Het Sneekermeer

Een andere populaire wandelroute is langs het Sneekermeer. Dit is een mooie wandeling van ongeveer 8 kilometer, die je langs het meer leidt en door de omringende bossen en weilanden. Het is een heerlijke manier om te ontspannen en te genieten van de prachtige natuur van Friesland. Je kunt ook de vele vogels en andere dieren spotten die in het gebied leven.

Wandelroute 3: Het Heegermeer

Een derde mooie wandelroute is rond het Heegermeer. Dit is een wandeling van ongeveer 10 kilometer, die je door het mooie platteland van Friesland leidt. Het is een uitdagende route voor de meer ervaren wandelaars, maar ook geschikt voor beginners. Je loopt langs de oevers van het meer en door de prachtige bossen, waar je kunt genieten van de rust en stilte.

Een bungalow in Friesland huren? Kom naar Aan Het Water

Als je wilt ontspannen en tegelijk wilt genieten van een actieve vaarvakantie, kom dan naar Aan het Water. Bekijk onze faciliteiten wanneer je een bungalow in Friesland wilt huren en ontdek hoe comfort en ontspanning hier de boventoon voeren. Neem vrijblijvend contact op wanneer je vragen hebt over de mogelijkheden voor het huren van een vakantiehuis en boek nu. We helpen je graag in het beleven van de optimale vakantie aan het water.