Vakantiehuis in Friesland met boot
Vakantiehuis in Friesland met boot
Ruime keus uit 4-6-8 persoons vakantiehuizen
Comfortabel Familiehuis
In het centrum van het Friese Merengebied
Boekbaar met boot, sloep of sup

Vakantiehuis Friesland met boot

Optimaal genieten in een van onze vakantiehuizen in Friesland met boot

Een paar dagen of weken op de Friese wateren vertoeven terwijl je geniet van een goed boek en een verfrissend drankje. Dat klinkt jou als muziek in de oren. Wil jij je vakantie in Friesland met een boot beleven? Bij Aan het Water geniet je van begin tot eind van een ontspannen vakantie op het water.

Zoals onze naam al doet vermoeden zitten wij met onze B&B en vakantiehuizen direct aan het water. We bieden diverse arrangementen waarmee je zorgeloos je vakantie aan en op het water kunt doorbrengen. Ontdek op deze pagina wat onze mogelijkheden zijn en boek vandaag nog jouw vakantie in Friesland.

Waarom kiezen voor een vakantiehuis in Friesland met boot?

Een vakantiehuis in Friesland met boot biedt talloze voordelen. Ten eerste kun je op deze manier het prachtige Friese landschap op een unieke manier ontdekken. Je kunt de meren en rivieren verkennen, de schitterende dorpen en steden bezoeken en de ongerepte natuur in je opnemen. Daarnaast biedt een vakantiehuis in Friesland met boot veel privacy en rust, waardoor je optimaal kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Vakantiehuis Friesland met boot

Het Friese water op met onze boten

De beste vakantie in Friesland beleef je op een boot. Vanaf het water neem je de omgeving op een heel andere manier waar dan op het moment dat je in de auto of op de fiets stapt. Je vaart door prachtige natuurgebieden die worden onderbroken door gezellige Friese plaatsen. Een perfect moment om even aan land te gaan en wat Friese souvenirs op de kop te tikken.

Tijdens je vakantie bij Aan het Water bieden we je een zorgeloze tocht op het water met onze bootverhuur. Stap met maximaal acht personen in de Stil 6.60, onze elektrisch aangedreven sloep. Comfortabel kun je de hele dag het water op, zonder bang te zijn voor een lege accu. Of pak het sportief aan en stap op een van onze SUP boarden. Terwijl je staande vooruit peddelt, geniet je van actieve middag op het water. Een droog pak bij terugkomst is alleen niet gegarandeerd.

Vaarroutes in Friesland

Een van de leukste activiteiten in Friesland met boot is het ontdekken van de verschillende vaarroutes. Friesland biedt talloze prachtige vaarroutes die je met je eigen boot of een huurboot kunt afleggen. Hieronder vind je een aantal populaire vaarroutes:

  • Vaarroute De Elfstedentocht: deze beroemde vaarroute voert je langs de 11 steden van Friesland. Je vaart langs de schitterende natuur en historische steden, zoals Leeuwarden, Dokkum en Stavoren.
  • Vaarroute De Prachtige Meren: deze vaarroute voert je langs de mooiste meren van Friesland, zoals De Fluessen, De Heegermeer en De Belterwijde. Je kunt hier optimaal genieten van de natuur en het water.
  • Vaarroute De Historische Dorpen: deze vaarroute voert je langs de mooiste historische dorpen van Friesland, zoals Grou, Sloten en Balk. Hier kun je de Friese cultuur en geschiedenis beleven.

Let op: bij onze watervilla's kunt u op basis van beschikbaarheid een elektrische sloep bij boeken. Heerlijk met een tuin aan open vaarwater!

 

Ons aanbod voor een optimale bootvakantie in Friesland

Zorgeloos op vakantie in Friesland ervaar je niet alleen met een boot, maar ook met de arrangementen bij Aan Het Water.

De Bed & Breakfast

We beschikken over acht B&B-kamers die beschikbaar zijn voor een maximum van vier personen. Alles wat je nodig hebt aan praktische voorzieningen, maar ook om te ontspannen. Onze kamers zijn goed verzorgd en met aandacht voor comfort ingericht. De ideale plek om aan het water tot rust te komen.

Onze vakantiehuizen

We hebben riante vakantiehuizen in Heeg waar je met het hele gezin optimaal je vakantie in Friesland kunt vieren. Met een maximum aantal van acht personen heb je voldoende ruimte om gezellig samen te genieten, maar ook om je terug te trekken. Voorzien van alle benodigdheden voor persoonlijke verzorging en het koken van eten, terwijl je uitkijkt over het prachtige Friese water.

Groepsaccommodatie

Met een hele groep op vaarvakantie in Friesland? Nodig een maximum van 19 medereizigers uit en kom samen naar Aan het Water. In onze groepsaccommodatie is voldoende ruimte en comfort voor de hele groep. Een perfecte uitvalsbasis om een actieve familieweekend of groepsvakantie op het water te beleven.

Een vakantie in Friesland met de boot begint bij B&B Aan Het Water

Droom jij al weg bij een ontspannen vakantie in Friesland met de boot? Wacht niet langer met boeken en leg de vakantie voor het komend seizoen vast. Voor meer informatie over onze arrangementen en voor activiteiten op het Friese water, neem je vrijblijvend contact met ons op. We heten je graag van harte welkom voor een onvergetelijke bootvakantie.