Ruime keus uit 4-6-8 persoons vakantiehuizen
Comfortabel Familiehuis
In het centrum van het Friese Merengebied
Boekbaar met boot, sloep of sup

Vakantiehuis Friesland

Optimaal genieten in een van onze vakantiehuizen in Friesland

Ben jij toe aan een vakantie vol ontspanning, natuur en gezelligheid? Dan moet je in Friesland zijn! De vakantiehuizen in Friesland van Aan het Water in Heeg zijn zeer geschikte opties om te genieten van al deze factoren en nog veel meer samen met jouw geliefde, gezin, familie en vrienden. Ervaar de vrijheid van Friesland tijdens jouw bezoek aan een vakantiehuis in Friesland.

Ervaar vrijheid tijdens een vakantie in Friesland

Friesland staat bekend om de natuurlijke schoonheid, als watersportparadijs en als provincie met een rijke cultuur en geschiedenis. Mede door deze ervaringen hebben mensen het gevoel van vrijheid tijdens een vakantie in Friesland. Een vakantiehuis in Friesland bied je de mogelijkheid om Friesland te ontdekken, de vrijheid te ervaren en door te brengen in een fijne woning die voelt als thuiskomen. Naast deze vrijheid die je ervaart tijdens een vakantie in Friesland kun je diverse activiteiten doen, culinair genieten en de cultuur en geschiedenis van Friesland ontdekken. Friesland heeft diverse culinaire specialiteiten als suikerbrood en Fryske dúmkes. Vis is ook een specialiteit in de Friese keuken. Toeristen in Friesland proberen vaak vis als vers bereide haring of gerookte paling. Dit moet je dan ook zeker proberen tijdens jouw verblijf in een vakantiehuis in Friesland.

De vakantiehuizen van Aan het Water

Wij bieden veel opties voor als je opzoek bent naar een vakantiehuis in Friesland aan het water. We hebben diverse watervilla’s, vakantiewoningen en waterlodges waarbij je keuze hebt in ruimtes voor 4, 6 of 8 personen. Daarnaast hebben wij een B&B met fijne kamers en een gezamenlijke woonkamer en eetzaal. De B&B is gelegen aan het water, dus je kunt in de zomer heerlijk ontbijten in de tuin en genieten van de omgeving. Kom je met een grote groep? Dan kun je meerdere bungalows huren. Ook kun je van september tot juni de B&B huren als groepsaccommodatie. Je bent ten slotte in Friesland, dus hoort varen erbij. Wij verhuren in combinatie met de huur van onze accommodaties diverse boten en ook SUP planken. Het ultieme vakantiegevoel ervaar je aan het water in Friesland!

Heeg en omgeving

Aan het Water is gevestigd in Heeg en ligt midden in het Friese merengebied aan het Heegermeer. Tijdens jouw verblijf in een van onze bungalows ben je met de (gehuurde) boot zomaar in dorpen als Oudega, Gaastmeer, Woudsend, Koudum en Elahuizen en steden als IJlst, Sneek, Workum en Stavoren. Een heerlijke dag op het water beleef je vanuit Heeg. Je kunt vaarwegen volgen en ontdekt de mooiste plekjes van Friesland.

Vakantiehuis in Friesland boeken bij Aan het Water

Ben je op zoek naar een geschikt vakantiehuis Friesland waar je jezelf meteen thuis zult voelen en waar je terecht kunt met zowel een klein gezelschap als een grotere groep? Boek dan een vakantiehuis in Friesland bij Aan het Water. Onze accommodaties hebben alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie met veel vrijheid. Heb je vragen over de accommodaties of over de omgeving van Heeg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.