Ruime keus uit 4-6-8 persoons bungalows
8 hotelkamers
In het centrum van het Friese Merengebied
Boekbaar met boot, sloep of sup

Het Friese water op met onze boten

De beste vakantie in Friesland beleef je op een boot. Vanaf het water neem je de omgeving op een heel andere manier waar dan op het moment dat je in de auto of op de fiets stapt. Je vaart door prachtige natuurgebieden die worden onderbroken door gezellige Friese dorpen en steden.

Tijdens je vakantie bij Aan het Water bieden we je een zorgeloze tocht op het water met onze bootverhuur. Stap met maximaal acht personen in de Stil 6.60, onze electrisch aangedreven sloep. Geruisloos de hele dag het water op zonder bang te zijn voor een lege accu. Iets sportiever? Stap op een van onze SUP (Stand Up Paddle) planken. Terwijl je staande vooruit peddelt, geniet je van een actieve middag op het water.

De Pinot en de Grigio

Heerlijk varen over de Friese wateren met de fluisterstille e-sloep Stil 6.60. De sloep wordt aangedreven door een electromotor en met het ingebouwde accupakket kunt u de hele dag varen zonder te laden. De sloep is voorzien van een helmhout en biedt plaats aan 8 personen. Door het ingebouwde trapje is het in en uit de boot stappen extra gemakkelijk.

De sloep wordt verhuurd in combinatie met de huur van een vakantiewoning of ons Familiehuis. Voor meer informatie of boekingen kunt u contact met ons opnemen.

 

Stil 6.60 electro sloep geschikt voor 8 personen.
Deze sloep heeft een krachtige 3.5 kw sterke elektromotor en een accupakket waar je 8 uur mee kunt varen.

Besturing:
d.m.v. een helmstok.
Lengte:
6.60 m.
Breedte:
2.45 m.

Diepgang:
0.65 m.
Kruiplijn (doorvaarthoogte):
0.95 m.

Vaarinventaris: complete kussen set - buiskap - afdek tent - 4-landvasten - 4 stootwillen-  vlag met stok - anker met lijn - zwemtrap - waterkaart - 2 usb aansluitingen - automatische lenspomp - ingebouwde acculader.

Tjalk Concordia

Nieuw sinds 2022 is onze Tjalk Concordia. Hiermee maken wij met maximaal 12 passagiers hele en halve dagtochten.

"Rondje Gouden Boaijum" Een dagtocht om het natuureiland Gouden Boaijum tussen Heeg en Woudsend. Natuurlijk gaan we zeilen en is er een heerlijke lunch aan boord, maar ook delen we veel verhalen en informatie over het onstaan van de Gouden Boaijum, haar natuur en huidige gebruik. Breng een bezoek aan Woudsend met haar twee molens, en doe een heuse 11-stegenroute. Een rondleiding bij de familie Bokma, biologische boeren op de Gouden Boaijum, behoort ook tot de mogelijkheden.

"Jûn nei de sinne" Zeilend de ondergaande zon tegemoet. Onder genot van een hapje en een drankje zeilen we op het Heegermeer de ondergaande zon tegemoet. Tijd voor romantiek, goede gesprekken en de prachtige Friese natuur.

"Skûtsjesilen" Dichterbij het wedstrijdwater kun je niet komen! Met een ervaren "siler" naar de SKS en IFKS wedstrijden op het Heegermeer. Met radio Fryslân op de achtergrond en uitleg van de Skipper. Een niet te missen waterspektakel.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid van onze Concordia, neem dan contact met ons op.