Groepsaccommodatie Friesland Aan Het Water
Groepsaccommodatie Friesland Aan Het Water
Ruime keus uit 4-6-8 persoons bungalows
Comfortabel Familiehuis
In het centrum van het Friese Merengebied
Boekbaar met boot, sloep of sup

Vakantiehuis in Heeg aan het water

Met veel lichtinval en prachtig uitzicht

Op zoek naar een vakantiehuis in Heeg? Deze Friese plaats is absoluut een aanrader. Rust, natuur en veel water om je heen, dat vind je allemaal in onze vakantiewoningen. Kom naar de rand van het Friese watersportdorp waar onze vakantiewoningen aan het water liggen en die elk een eigen ligplaats hebben. Handig voor als je meteen een sloep wilt huren naast het vakantiehuis. Luxe ingericht, veel lichtinval en een prachtige tuin met uitzicht. Welkom bij Aan Het Water in Heeg.

Vakantiehuis Heeg

Friesland ontdekken vanuit het vakantiehuis in Heeg

Prachtige natuur en waterrijke gebieden

Voor prachtige natuur en waterrijke gebieden, maar ook sfeervolle plaatsjes en gezelligheid ben je in Friesland op de juiste plek. Hier geniet je volop van je vakantie, of je er nu van houdt te ontspannen of sportieve activiteiten aan te gaan. Heeg is de perfecte uitvalsbasis om je vakantie in Friesland door te brengen. In dit dorp aan het water, op 10 kilometer ten zuiden van Sneek, kun je het levendig centrum bezoeken voor een lekkere lunch. En vanuit onze vakantiehuizen in Heeg ben je een paar stappen verwijderd van de boot die klaarligt om de Friese wateren op te gaan. Jouw huurboot voor een ontspannen vakantie op het water boek je direct bij jouw verblijf via onze bootverhuur. Zo heb je de keus uit sloepen, SUP boards en zelfs een heuse Tjalk.

Ferienhaus Heeg buchen

Onze riante vakantiehuizen in Heeg

Genieten aan het water

Ga je met het hele gezin op vakantie en wil je verblijven in een ruime accommodatie om optimaal te genieten van de prachtige omgeving? Dan is een vakantiehuis in Heeg bij Aan Het Water de plek voor jullie. De vakantiewoningen bieden plek voor maximaal 8 personen, beschikken over een luxe keuken en zijn ingericht met een gezellige woonkamer. En het toppunt van onze vakantiehuizen is de toegang via de grote glazen schuifdeuren naar de privétuin met een fenomenaal uitzicht op het water. Hoef je bijna niet meer het water op.

Ook grote groepen kunnen we bij Aan Het Water ontvangen. Ben je met een groep van maximaal 20 mensen? Verblijf dan in onze groepsaccommocatie, met luxe kamers voor 2 tot 4 personen, die als ideale uitvalsbasis dient voor een gezellig familieweekend op de Friese meren. De comfortabele inrichting en benodigde voorzieningen zorgen ervoor dat je heerlijk kunt genieten van een perfect verblijf. 

Vakantiehuis Heeg boeken?

Riante vakantiehuizen in Heeg

Vakantiehuis in Heeg? Boek bij Aan het Water

De bijzondere locatie aan het water

Van begin tot eind volop genieten van een vakantie aan het water? Dat kan in een vakantiehuis in Heeg. We bieden alle voorzieningen die je nodig hebt voor een heerlijke buitenvakantie met als kers op de taart de bijzondere locatie aan het water.

Voor een vakantiehuis in Friesland reserveer je bij Aan Het Water. Heb je vragen over onze accommodaties of over de omgeving van Heeg? Neem vrijblijvend contact met ons op om je te laten informeren en start je vakantie hier.

Vakantiehuis in Heeg

Boek nu uw verblijf in Waterpark Heeg