B&B in Heeg
B&B in Heeg
Ruime keus uit 4-6-8 persoons bungalows
8 hotelkamers
In het centrum van het Friese Merengebied
Boekbaar met boot, sloep of sup

Bed en Breakfast in het Friese Heeg

Met gezellige bar en ruim terras

Een zonnige en ontspannen weekend weg begint bij Aan Het Water, de Bed en Breakfast in Heeg. In een prachtige accommodatie met alle voorzieningen die je nodig hebt, ben je een aantal dagen helemaal weg van huis om optimaal te genieten van de omgeving.

Op deze pagina vind je de 8 kamers die we beschikbaar hebben in onze Bed en Breakfast. Plaats je reservering en wil je meer informatie over onze kamers of over de prachtige omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bed en Breakfast in Heeg

Voel je thuis in onze B&B in Heeg

Ontdek Heeg vanuit de Bed en Breakfast

Heeg is een sfeervolle Friese plaats gelegen ten zuiden van Sneek. Een plaats met vriendelijke bewoners, karakteristieke panden en veel water. Een paar dagen of een langere vakantie naar Heeg staat gelijk aan pure ontspanning en volop genot. Of je nu een drankje gaat doen op een terras in het centrum, of dat je de boot pakt en het water op vaart. Voor het laatste stap je vanuit onze Bed en Breakfast in Heeg in een van de boten die je bij onze bootverhuur kunt huren. Verken de Friese meren vanaf onze zeilboot, elektrische sloep of SUP board en geniet van een heerlijke tocht op het water.

 

Bed en Breakfast Heeg boeken?

 

Bed en Breakfast Heeg

De kamers in onze Bed & Breakfast

8 gezellige kamers

Bij Bed en Breakfast Aan Het Water in Heeg beschikken we over 8 kamers: 6 tweepersoonskamers en 2 familiekamers. De kamers bevatten de nodige voorzieningen om het je gemakkelijk te maken en om volledig tot rust te kunnen komen. Op de begane grond is een gemeenschappelijke ruimte met een kleine bar voor een hapje en drankje. Buiten is een ruim terras omringd door een bloemrijke tuin, waar je lekker kunt genieten.

Naast de kamers van onze B&B verhuren we watervilla's, maar ook ruime vakantiehuizen die plek bieden voor maximaal 8 personen. Deze luxe accommodaties zijn groot genoeg om met het hele gezin van elkaar te kunnen genieten en met ruimte om je terug te trekken.

Bed & Breakfast in Heeg boeken bij Aan het Water

Bed & Breakfast in Heeg boeken bij Aan het Water

Is genieten met volle teugen

Zie jij jezelf al in de ochtend aan het water zitten met een goede kop koffie? Of pak je de boot voor een dag op de Friese wateren? Hiervoor kom je naar Aan Het Water, de Bed & Breakfast in Heeg waar je van begin tot eind volop geniet.

Boek je verblijf of neem als je nog vragen hebt contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden en organiseren voor jou een ontspannen vakantie bij onze B&B Aan Het Water in het Friese Heeg.

B&B Heeg