Vakantiehuis in Heeg boeken
Vakantiehuis in Heeg boeken
Ruime keus uit 4-6-8 persoons bungalows
Comfortabel Familiehuis
In het centrum van het Friese Merengebied
Boekbaar met boot, sloep of sup

Groepsaccommodatie Friesland

Accommodaties voor kleine en grote(re) groepen

Heb je een weekend weg gepland met een groep vrienden, collega’s of je familie? Wat dacht je van een zonnig en sportief waterweekend. Vanuit onze groepsaccommodatie in Friesland ben je volop in de gelegenheid de Friese meren op te gaan en de prachtige omgeving te ontdekken. Friesland heeft veel te bieden aan groepen. Dit deel van Nederland is namelijk niet alleen prachtig, maar biedt ook talloze activiteiten en bezienswaardigheden. Zo kun je in Friesland genieten van de schitterende natuur, de vele meren en de gezellige dorpjes. Daarnaast biedt Friesland ook talloze mogelijkheden voor actieve groepen, zoals wandelen, fietsen en watersporten. Onder meer bij ons aan het Heegermeer. Kortom, er is voor elke groep iets te beleven in Friesland.

Boek nu een onvergetelijk weekend waar jij en je gezelschap van maximaal 19 anderen heerlijk kunnen genieten bij Aan Het Water in Heeg.

 

Groepsaccommodatie Friesland
5 redenen voor onze groepsaccommodatie
  • Accommodatie is gelegen aan open vaarwater

  • De winkels en terrassen van Sneek zijn op 10 km afstand

  • Inclusief opgemaakte bedden en handdoeken

  • Groepen van 14 tot 20 personen

  • Diner aan huis? Of toch uit eten? In Heeg kan het allemaal

Groepsaccommodatie Friesland, aan het water

Groepen tot 20 personen

Met de hele groep eropuit in Friesland

De Friese groepsaccommodatie in Heeg bevindt zich op 10 kilometer van Sneek en wordt omgeven door prachtige natuur. Je bevindt je direct aan open water en met een paar minuten varen ben je op het Heegermeer. Het is de perfecte locatie voor tal van watersportmogelijkheden. Met onze bootverhuur kun je met de groep het hele weekend het water op. Laat de wind in de zeilen voor een heerlijke zeilmiddag of stap op de SUP board om met elkaar de omgeving te verkennen.

In het dorp Heeg vind je diverse horeca en in de zomer is er een uitgebreid programma dat barst van leuke activiteiten. Aan het Heegermeer is bovendien een recreatiestrand met een grote waterglijbaan. Leuk voor jong én oud. Hieronder nog een overzicht van leuke activiteiten, bij het boeken van onze groepsaccommodatie.

Friesland heeft een rijke historie en cultuur en biedt tal van mogelijkheden voor culturele activiteiten. Bezoek bijvoorbeeld het Fries Museum in Leeuwarden, waar je alles leert over de geschiedenis en cultuur van Friesland. Of neem een kijkje bij één van de vele molens die de provincie rijk is.

Ook staat onze provincie bekend om zijn prachtige natuur, met uitgestrekte bossen, moerassen en natuurgebieden. Ga bijvoorbeeld op safari in het Nationaal Park De Alde Feanen, waar je talloze vogelsoorten en andere dieren in hun natuurlijke omgeving kunt observeren.

Een volledig uitgeruste groepsaccommodatie in Friesland

Voor een groep van tot 20 personen

Wil je met een groep van 14 tot 20 personen een groepsaccommodatie in Friesland huren? Dan zijn wij de geschikte locatie voor een gezellig weekend met je gezelschap. Onze accommodatie is volledig uitgerust met 6 tweepersoonskamers en 2 vierpersoonskamers, een gemeenschappelijke woonkamer, een complete keuken en een heerlijke buitenruimte. Volledig voorzien van alles wat je nodig hebt om met de hele groep nieuwe herinneringen te maken.

Groepsaccommodatie Friesland boeken?

Zoek je een vakantieverblijf voor een kleiner gezelschap? Ook daarvoor hebben wij de perfecte locatie. Onze ruime vakantiehuizen, watervilla's en waterlodges zijn beschikbaar voor gezelschappen tot 8 personen.

 

Groepsaccommodatie in Friesland reserveer je bij Aan het Water

Onvergetelijke herinneringen maken

Onvergetelijke herinneringen met vrienden, familie of collega’s maak je bij Aan Het Water. Onze groepsaccommodatie in Friesland heeft alles wat jullie nodig hebben voor een goed verzorgd en ontspannen verblijf.

Vis niet achter het net en reserveer zo snel mogelijk je weekend weg. Heb je nog vragen over de mogelijkheden van onze groepsaccommodatie of een van de andere verblijven? Neem vrijblijvend contact met ons op. We zien ernaar uit jou en je gezelschap in Heeg te ontvangen.

Groepsaccommodatie in Friesland reserveer je bij Aan het Water