Vakantiehuis in Heeg boeken
Vakantiehuis in Heeg boeken
Ruime keus uit 4-6-8 persoons bungalows
Comfortabel familiehuis
In het centrum van het Friese Merengebied
Boekbaar met boot, sloep of sup

Familiehuis Aan het Water in Heeg, Friesland

Familiehuis voor grote(re) groepen vrienden en familie

Heb je een weekend weg gepland met een groep vrienden, collega’s of je familie? Wat dacht je van een zonnig en sportief waterweekend? Vanuit onze Familiehuis in Friesland ben je volop in de gelegenheid de Friese meren op te gaan en de prachtige omgeving te ontdekken. Friesland heeft veel te bieden aan groepen. Dit deel van Nederland is namelijk niet alleen prachtig, maar biedt ook talloze activiteiten en bezienswaardigheden. Zo kun je in Friesland genieten van de schitterende natuur, de vele meren en de gezellige dorpjes. Daarnaast biedt Friesland ook talloze mogelijkheden voor actieve groepen, zoals wandelen, fietsen en watersporten. Ons familiehuis staat in het gezellige Heeg: direct gelegen aan het Heegermeer en daarmee het ideale startpunt voor diverse activiteiten en ontspanningsmogelijkheden. 

Boek nu een onvergetelijk weekend in ons Familiehuis 'Aan het Water' waar jij en je gezelschap van maximaal 19 anderen heerlijk kunnen genieten direct aan het Heegermeer in Heeg.

 

Familiehuis Friesland boeken
5 redenen om in ons familiehuis te verblijven
  • Familiehuis is gelegen aan open vaarwater

  • De winkels en terrassen van Sneek zijn op 10 km afstand

  • Inclusief opgemaakte bedden en handdoeken

  • Groepen van 14 tot 20 personen

  • Diner aan huis? Of toch uit eten? In Heeg kan het allemaal

Familiehuis in Friesland

Heeg: het ideale startpunt voor jouw groepsactiviteit

Dorp midden tussen de Friese meren

Het Friese familiehuis in Heeg bevindt zich op 10 kilometer van Sneek en wordt omgeven door prachtige natuur. Je bevindt je direct aan open water en met een paar minuten varen ben je op het Heegermeer. Heeg is de perfecte locatie voor tal van watersportmogelijkheden. Met onze bootverhuur kun je met je volledige gezelschap of in groepjes het hele weekend het water op. Laat de wind in de zeilen voor een heerlijke zeilmiddag of stap op een SUP board om met elkaar de omgeving te verkennen.
's Avonds ontmoet je elkaar weer in de gezellige eetruimte of op het terras, om de sterkste verhalen uit te wisselen.

In het dorp Heeg vind je diverse horecagelegenheden en in de zomer is er een uitgebreid programma dat barst van leuke activiteiten. Aan het Heegermeer is bovendien een recreatiestrand met een grote waterglijbaan. Leuk voor jong én oud. 

Friesland heeft een rijke historie en cultuur en biedt tal van mogelijkheden voor culturele activiteiten. Bezoek bijvoorbeeld het Fries Museum in Leeuwarden, waar je alles leert over de geschiedenis en cultuur van Friesland. Of neem een kijkje bij één van de vele (vaak nog werkende) molens die de provincie rijk is.

Ook staat onze provincie bekend om zijn prachtige natuur, met uitgestrekte bossen, moerassen en natuurgebieden. Ga op safari in het Nationaal Park De Alde Feanen, waar je talloze vogelsoorten en andere dieren in hun natuurlijke omgeving kunt observeren. Of bezoek het glooiende en bosrijke Gaasterland met zijn prachtige IJsselmeerkust, waar heerlijke stranden en gezellige stadjes elkaar afwisselen.

Een volledig uitgerust familiehuis in Friesland

voor een groep tot 20 personen

Wil je met een groep tot 20 personen een familiehuis in Friesland huren? Dan zijn wij de geschikte locatie voor een gezellig weekend met je gezelschap. Onze accommodatie is volledig uitgerust met 6 tweepersoonskamers en 2 vierpersoonskamers, een gemeenschappelijke woonkamer, een complete keuken en een heerlijke buitenruimte. Volledig voorzien van alles wat je nodig hebt om met de hele groep nieuwe herinneringen te maken. 

Neem plaats op ons ruime buitenterras en geniet van een kop koffie en de gezellige reuring op het doorgaande vaarwater. Vanuit onze zonnige tuin stap je direct aan boord van een sloep of zeilboot voor een ontspannen tochtje of een sportieve zeildag. Wie haalt vandaag de verse broodjes bij de bakker per boot?

Familiehuis Friesland boeken?

Zoek je een vakantieverblijf voor een kleiner gezelschap? Ook daarvoor hebben wij de perfecte locatie. Onze ruime vakantiehuizen aan het Heegermeer zijn beschikbaar voor groepen tot 8 personen. Rust en ruimte zoekers strijken neer in de luxe watervilla's aan de Heegemer poelen. Fervente watersporters die Friesland per boot willen verkennen, bieden we waterlodges inclusief sloep.

Hieronder vind je een sfeerimpressie van ons Familiehuis:

Ons Familiehuis in Friesland reserveer je bij Aan het Water

Onvergetelijke herinneringen maken

Onvergetelijke herinneringen met vrienden, familie of collega’s maak je bij Aan Het Water. Ons familiehuis in Friesland heeft alles wat jullie nodig hebben voor een comfortabel en ontspannen verblijf.

Vis niet achter het net en reserveer zo snel mogelijk je weekend of week weg. Heb je nog vragen over de mogelijkheden van ons familiehuis of een van de andere verblijven? Neem vrijblijvend contact met ons op. We zien ernaar uit jou en je gezelschap in Heeg te ontvangen.

Groepsaccommodatie in Friesland reserveer je bij Aan het Water

Boek direct je verblijf in ons Familiehuis