Ruime keus uit 4-6-8 persoons bungalows
8 hotelkamers
In het centrum van het Friese Merengebied
Boekbaar met boot, sloep of sup

Wetterhaghe

Met ingang van 2023 boekt u bij Aan het Water de watervilla’s van Wetterhaghe, prachtig gelegen aan de rand van Heeg.

De nieuwe (2023) rietgedekte villa’s van Wetterhaghe hebben een prachtige ligging met de tuin aan open vaarwater, de Weisleat, midden in het Friese meren gebied. Het knusse dorpje Heeg ligt op loop-, roei, SUP of vaarafstand. De duurzame villa’s hebben een eigen aanlegsteiger, desgewenst zorgen wij ervoor dat er een elektrische sloep, zeilboot of SUP voor u klaarligt bij aankomst. U hoeft alleen de landvasten nog maar los te gooien!

Welkom bij Wetterhaghe!
  • Prachtige ligging met tuin aan open vaarwater

  • Grote vloeroppervlakte van ± 155 m²

  • Desgewenst zorgen wij ervoor dat er een elektrische sloep of SUP voor u klaarligt bij aankomst

  • Qua ligging is Heeg de ideale uitvalbasis, zowel voor boot als auto

  • Altijd een vrij uitzicht op het water en het groen in de naaste omgeving

De ruime watervilla’s hebben een vloeroppervlak van ± 155 m². De 8-persoonsvilla hebben 4 slaapkamers waarvan een slaapkamer en een badkamer (met bad of sauna) op de begane grond. De villa’s zijn van alle gemakken voorzien: rijk uitgeruste keuken, bad of sauna, luxueuze inrichting, wifi, comfortabele vloerverwarming en een heerlijk gazon, met bijbehorend meubilair.

U beleeft de waterrijke locatie optimaal door het transparante en uitgekiende ontwerp. De achter- en zijgevel aangrenzend aan het terras en de waterkant zijn van glas. Zo heeft u altijd een vrij uitzicht op het water en het groen in de naaste omgeving.

Qua ligging is Heeg de ideale uitvalbasis. Zowel per boot (gelegen nabij het Heegermeer met De Fluessen, Slotermeer, Sneekermeer, het Tjeukemeer, de Langweerder Wielen en zelfs het IJsselmeer in de buurt), als per auto (midden in het zuidelijke Elfstedengebied met plaatsen als Sneek, Joure, Leeuwarden en Heerenveen op geringe afstand) beleeft het mooiste deel van Friesland optimaal!