Watervilla's Friesland
Watervilla's Friesland
Ruime keus uit 4-6-8 persoons bungalows
Comfortabel Familiehuis
In het centrum van het Friese Merengebied
Boekbaar met boot, sloep of sup

Wetterhaghe - Watervilla in Friesland

Exclusief bij Aan het Water boekt u de watervilla’s van Wetterhaghe, prachtig gelegen aan de rand van Heeg.

De nieuw gebouwde (2023) rietgedekte villa’s van Wetterhaghe hebben een prachtige ligging met de tuin aan open vaarwater, de Weisleat, midden in het Friese meren gebied. Het knusse dorpje Heeg ligt op loop-, roei, SUP of vaarafstand. De duurzame watervilla’s hebben een eigen aanlegsteiger, desgewenst zorgen wij ervoor dat er een elektrische sloep, zeilboot of SUP voor u klaarligt bij aankomst. U hoeft alleen de landvasten nog maar los te gooien!

Watervilla Friesland
Voordelen Wetterhaghe op een rij
  • Prachtige ligging met tuin aan open vaarwater

  • Grote vloeroppervlakte van ± 155 m²

  • Desgewenst zorgen wij ervoor dat er een elektrische sloep of SUP voor u klaarligt bij aankomst

  • Qua ligging is Heeg de ideale uitvalbasis, zowel voor boot als auto

  • Altijd een vrij uitzicht op het water en het groen in de naaste omgeving

Watervilla Friesland inrichting

Inrichting Watervilla's

De ruime watervilla’s hebben een vloeroppervlak van ± 155 m². Geschikt voor 8 personen, heeft u de beschikking over 4 slaapkamers waarvan één slaapkamer en een badkamer (met bad of sauna) op de begane grond. De villa’s zijn van alle gemakken voorzien: rijk uitgeruste keuken, bad of sauna, luxueuze inrichting, wifi, comfortabele vloerverwarming en een heerlijk gazon, met bijbehorend tuinmeubilair.

U beleeft de waterrijke locatie optimaal door het transparante en uitgekiende ontwerp. De achter- en zijgevel aangrenzend aan het terras en de waterkant zijn van glas. Zo heeft u altijd een vrij uitzicht op het water en het groen in de naaste omgeving.

Bij alle huizen heeft u bij een verblijf tussen april en november de mogelijkheid een fluisterstille, comfortabele elektrische sloep bij te boeken op basis van beschikbaarheid. Bij een aantal huizen is de beschikbaarheid van een sloep gegarandeerd: u vindt deze via het filter in de boekingsmodule onderaan deze pagina.

Qua ligging is Heeg de ideale uitvalbasis. Zowel per boot (gelegen nabij het Heegermeer met De Fluessen, Slotermeer, Sneekermeer, het Tjeukemeer, de Langweerder Wielen en zelfs het IJsselmeer in de buurt), als per auto (midden in het zuidelijke Elfstedengebied met plaatsen als Sneek, Joure, Leeuwarden en Heerenveen op geringe afstand) beleeft u het mooiste deel van Friesland optimaal in onze watervilla's in Friesland. U kunt met de ligging in Heeg ook genieten van onze vakantiehuizen en waterlodges.

Boek uw verblijf in villapark 'Wetterhaghe'